SEED Summit 2024

SEED Summit 2024 je klíčová konference zaměřená na inovace a udržitelnost v agrárním a potravinářském sektoru. Naším cílem je přinést do Prahy přední odborníky, inovátory a lídry, aby sdíleli nejnovější poznatky, technologie a trendy, které formují budoucnost zemědělství a potravinářství. Konference usiluje o podporu inovativních řešení, které přispívají k udržitelnému rozvoji a efektivnímu využívání zdrojů.

Akce:

  1. Inspirativní přednášky a panelové Diskuse: Na SEED Summit 2024 vystoupí přední odborníci, výzkumníci a lídři z oblasti agrárního sektoru, kteří představí nejnovější trendy, technologie a výzkum. Diskuse pokryjí témata jako udržitelnost, technologie, a inovace v zemědělství.

  2. Networkingové příležitosti: Účastníci konference budou mít příležitost setkat se a navázat kontakty s klíčovými hráči v oboru. Tato networkingová setkání umožní sdílení znalostí, vytváření nových partnerství a objevování obchodních příležitostí.

  3. Prezentace finalistek EWA Programu: Součástí konference bude i prezentace finalistky EWA Programu 2024, kde se zúčastnění seznámí s inovativními projekty a vítězkami letošního ročníku.

Financování:
Konference SEED Summit 2024 je podpořena různými sponzory a partnery, včetně vládních institucí, průmyslových lídrů a neziskových organizací. Financování pokrývá náklady na organizaci akce, logistiku, účast odborníků a zajištění kvalitního obsahu konference. Tato podpora umožňuje realizaci konference na vysoké úrovni a zajištění přístupu k nejnovějším informacím a trendům v oboru.

Webové stránky konference SEED Summit a registrace:

Na konferenci se můžete registrovat na www.seedsummit.cz